W naszej największej sali zorganizujemy dla Państwa uroczysty bankiet o niepowtarzalnej atmosferze. Jednocześnie zadbamy o to, by każdy element został przygotowany z najwyższą precyzją według Państwa indywidualnych potrzeb.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Gości, zajmiemy się doborem odpowiednich dekoracji, menu oraz dodatkowych atrakcji (Dj, konkursy, koncerty).
Żaden element dekoracyjny nie potrafi odmienić wnętrza tak jak żywe kwiaty. Dlatego też integralną częścią naszej oferty są dekoracje kwiatowe, które w połączeniu z wykwintną zastawą i bielizną stołową będą współtworzyć doskonały element scenografii na każdym uroczystym bankiecie.
Zapewniamy, że nad przygotowaniem przyjęcia czuwają: nasz niezawodny szef kuchni i menadżer z wieloletnim doświadczeniem. Nasz zespół przygotuje dla Państwa wykwintne potrawy, napoje i alkohole, a wszystko to zostanie podane w formie dobranej do określonej okazji oraz indywidualnych potrzeb każdego naszego Gościa. Zorganizowany przez nas bankiet uchwyci uroczysty charakter chwili oraz niepowtarzalny klimat każdego wydarzenia. Już teraz obiecujemy, że stworzymy niezapomniany nastrój, a nasze dekoracje i posiłki nigdy Państwa nie zawiodą.
Serdecznie polecamy zorganizowanie bankietu na naszym zadaszonym tarasie mogącym pomieścić do 50 osób.
Aby przybliżyć Państwu sprawdzone smaki naszej kuchni, prezentujemy przykładowego menu składające się z następujących elementów:
- aperitif
- zakąski zimne
- zupę
- zakąski gorące
- napoje bezalkoholowe i odpowiednio dobrane do potraw napoje alkoholowe
Przykładowe MENU KOLACJI BANKIETOWEJ (menu w formie bufetu oraz dania serwowane)
bufet zimnych przekąsek
- mięsa pieczone własnego wyrobu
- kompozycja ryb wędzonych
- deska serów z winogronami
- mini przekąski (roladki z szynki, zawijanki z boczku, kanapki z pomidora)
- sałatka Gyros
- sałatka z grillowanym kurczakiem
- szynka parmeńska z melonem
dania gorące
- polędwiczki wieprzowe w morelach
- szaszłyki z karkówki z sosem musztardowym
- pierożki z kapustą i grzybami
dodatki
- ziemniaki opiekane
- ryż
- mix warzyw na parze
- sałaty zielone i surówki warzywne
zupy
- zupa cebulowa z grzankami
- żurek z jajkiem i kiełbasą
bufet deserowy
- sałatka owocowa
- ciastka
- mus czekoladowy